Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Δεν ξεπουλάμε απλά... αλλά προετοιμάζουμε και το έδαφος για να κερδίσουν οι προύχοντες

Με αυξήσεις εισιτηρίων στον ΟΣΕ αλλά και παράλληλα στα λεωφορεία την στιγμή που παράλληλα ανακοινώνει ότι θα πουλήσει (ιδιωτικοποιήσει) τις συγκεκριμένες εταιρείες δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο.

Οι στατιστικές είναι απλά για να επιβεβαιώνουν κάποιους κανόνες κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης.

Μιας κυβέρνησης που σκοπό έχει το ξεπούλημα του κράτους το οποίο έχετε ήδη δρομολογήσει θα έχει δυστυχώς ένα αποτέλεσμα.

Όπως διάβασα και σε άλλο blog ...δεν θα βρείτε βενζίνη ούτε για τα ελικόπτερα διαφυγής.

Αυξήσεις στο ΦΠΑ μετατάξεις αγαθών πρώτης ανάγκης από τον χαμηλό συντελεστή στον υψηλό με παράλληλη αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ στο 24% ή και στο 25% σκοπό έχουν να πλήξουν τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους. Όσο για το αν σας προκαλεί πονοκέφαλο ή όχι η μετάταξη πάρτε καμιά ασπιρίνη και να ξέρετε δεν είναι από τον προβληματισμό από τις πολυμερείς διακοπές και την υπερέκθεσή σας στον ήλιο είναι.

Προσοχή Γιωργάκη γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και φουσκώνει και δεν θα μπορεί να συγκρατήσει άλλο την οργή του. Μπορεί σκοπός σου να είναι να μας βάλεις να τσακωθούμε μεταξύ μας αλλά όπως βλέπεις δεν τα καταφέρνεις και δεν έχεις και ελπίδα να το κάνεις αυτό.

Ο μύθος που έλεγε ότι το δημόσιο είναι πολύ μεγάλο κατέρρευσε με την ίδια σου την απογραφή, οι μειώσεις μισθών στο δημόσιο έφεραν ντόμινο πτωτικής τάσης στην αγορά και το μόνο πράγμα που ανεβαίνει είναι ο πληθωρισμός και το ποσοστό της ύφεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου