Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τι θα πει ο Παπανδρέου στην ΔΕΘ φέτος;

Πριν τις εκλογές μας έλεγες διάφορα, ότι δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση στον μισθωτό και τον χαμηλοσυνταξιούχο .... (αλήθεια χαμηλοσυνταξιούχους έλεγες μήπως αυτούς που δεν παίρνουν σύνταξη;)

Ενώ θεωρούσες πως το πάγωμα μισθών είναι πολύ μεγάλο λάθος και συνάμα καταστροφικό για την Οικονομία της χώρας... οι μειώσεις τι ακριβώς είναι;

Και φυσικά έκανε λόγο για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα όχι σαν αυτό που είχε μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ και το συνέχισε η Νέα Δημοκρατία, με υψηλή φορολογία σε αυτούς που δεν μπορούν να ξεφύγουν...όπως π.χ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Ενώ φυσικά έκανε λόγο για νέες θέσεις εργασίας και δουλειές για τον κόσμο με σκοπό να μειώσει την ανεργία και να καταπολεμήσει το μικρό ποσοστό ανάπτυξης.
Τι έκανε;
Μα φυσικά εκτίναξε την ανεργία στο 20% και τώρα προσπαθεί να κρύψει το ποσοστό με διάφορα τεχνάσματα (δεν κρύβονται αυτά μεγάλε όμως γιατί σε λίγο που θα χυθούν οι άνεργοι στους δρόμους σε βλέπω να το ψάχνεις το ελικόπτερο αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να μην έχει καύσιμα να πετάξει).
Και φυσικά έκανε το μικρό ποσοστό ανάπτυξης το μεγαλύτερο ποσοστό ύφεσης σε όλη την ευρωζώνη!!!

Είσαι Θεός αυτό μόνο τίποτα άλλο τα υπόλοιπα.... προσεχώς στους δρόμους της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου