Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Τώρα μας αποκαλύπτουν ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά και πάμε σε αναδιαπραγμάτευση

Τώρα μας αποκαλύπτουν ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά και πάμε σε αναδιαπραγμάτευση

Σιγά σιγά το κανόνι ετοιμάζετε να σκάσει ….αρχικά όμως θα περάσει από ένα άλλο στάδιο.

Από την μια μας αποκαλύπτουν ότι δεν είναι δυνατόν να μαζευτούν τα χρήματα τα οποία απαιτεί το μνημόνιο και πιθανόν να οδηγηθεί η χώρα σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και από την άλλη αμέσως μετά τις εκλογές ετοιμάζουν απολύσεις στον Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Όλα αυτά είναι σύμφωνα με τους οικονομικούς φωστήρες αποτέλεσμα της ύφεσης και της τρομακτικής πλέον καθίζησης της αγοράς.

Το φωνάζαμε εδώ και καιρό στο istories.gr κανείς όμως δεν άκουγε και κανείς δεν έδινε σημασία σε όσα αναφέραμε. Τώρα που η ώρα της πραγματικής κρίσης πλησιάζει αρχίζουν δειλά δειλά και τα διάφορα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ως γνήσια παπαγαλάκια τις επόμενες πιθανές (ακόμη αναφέρονται ως πιθανές) κινήσεις της κυβέρνησης.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 4 Απριλίου όπου και ισχύει η λίστα θα έχουμε εκ νέου εκλογές καθώς και ο ΓΑΠ θέλει να φύγει γιατί δεν αντέχει ; ή γιατί ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο;

Ενώ από την άλλη έχουμε και τον Κωστάκη να …κάνει παρέμβαση δυο μέρες πριν τις εκλογές και να λέει ότι …θα μιλήσει για όλους και για όλα ….λίγο αργά δεν είναι Κωστάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου