Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τελικά τι κρύβετε πίσω από τις αναβολές στην ΕΡΤ;

Από την μια η προτάσεις του κ. Προβόπουλου τις οποίες ....προεκλογικά τις αφήσαμε στην γωνία από την άλλη οι συνεχείς αναβολές σχετικά με την προκήρυξη των θέσεων για τους συμβασιούχους, η κατάσταση έχει οδηγήσει πολλές οικογένειες στην απόγνωση.
Όταν πριν από μήνες έγινε η διακοπή των συμβάσεων, ο τότε πρόεδρος της ΕΡΤ κύριος Γκαμπρίτσιος είχε υποσχεθεί στους απολυόμενους συμβασιούχους ότι σύντομα θα έβγαινε η νέα προκήρυξη για τις θέσεις οι οποίες ως γνωστόν θα ήταν λιγότερες από τους ανθρώπους που έχαναν την δουλειά τους σε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους της Οικονομικής κατάστασης στην χώρα.

Σήμερα, πέντε μήνες μετά η μοναδική προκήρυξη που είδε το φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες πριν από την πρόταση του κ. Προβόπουλου για λουκέτο και συγχωνεύσεις στην ΕΡΤ, κάνει λόγο για προσλήψεις δημοσιογράφων, ειδικότητα δηλαδή που ο προηγούμενος πρόεδρος θεωρούσε πως ...πλεονάζει στην Δημόσια τηλεόραση.

Τελικά αλήθεια τι κρύβετε πίσω από την παραίτηση Γκαμπρίτσιου, τι νόημα είχαν οι προτάσεις Προβόπουλου και γιατί η κυβέρνηση σιωπά;

Είναι πιθανόν απαντήσεις που θα μάθουμε αργότερα όταν θα πάμε σε εκλογές και τότε οι προσλήψεις θα γίνουν ..με πιο αξιοκρατικά κριτήρια από του ΑΣΕΠ (μια και η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά τον ΑΣΕΠ καθώς η πρώτη είναι χωρίς ΑΣΕΠ) στην ΕΡΤ και η κατάσταση ...θα εξομαλυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου