Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Θεόδωρος Πάγκαλος - Οι Αστυνομικοί και οι Στρατιωτικοί είναι οι πλέον αντιπαραγωγικές ομάδες

Και όχι μόνο... κύριε Πάγκαλε! Γνωρίζουμε εξίσου αντιπαραγωγικές και επικίνδυνες ομάδες εργαζομένων στην Ελλάδα, όπως οι βουλευτές που είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι.



Αν όμως δεν υπήρχε η αστυνομία ή ο στρατός εσείς δεν θα είχατε την δυνατότητα να περιφέρεστε ελεύθερα και να ξεστομίζετε τέτοιου είδους ηλιθιότητες γιατί πολύ απλά ο λαός θα σας είχε πετάξει στη θάλασσα δεμένους με άγκυρα, για όσα έχετε κάνει σε αυτή την χώρα κύριε....άτυχε κληρονόμε.


Την ώρα που εσείς συνεχίζετε να απολαμβάνετε του πουλιού το γάλα στην πλάτη του Έλληνα εργαζόμενου ο οποίος από τις δικές σας επιλογές χρόνια τώρα αδυνατεί πλέον να προμηθευτεί έστω και τα προς το ζην, η αστυνομία σας προστατεύει και ο στρατός φροντίζει ακόμη, τα σύνορα της χώρας στην οποία εσείς ....κυβερνάτε.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη, ναι ο στρατός δεν παράγει προϊόν το οποίο μπορείς να πουλήσεις, παράγει όμως μια ανάγκη από την οποία χρόνια τώρα οι δικές σας τσέπες γεμίζουν με μίζες και προμήθειες για αγορά εξοπλισμού.

Ο στρατός και η αστυνομία δεν παράγουν κάποιον προϊόν το οποίο μπορείτε να πουλήσετε, αν όμως ήταν ιδιωτικός θα παρήγαγε υπηρεσίες τις οποίες θα μπορούσατε να αγοράσετε και πάλι με τα χρήματα του Ελληνικού λαού γιατί τα δικά σας τα κάνετε ....σπίτια, βίλες, πισίνες και λούσα.

Σε αυτή τη χώρα τελικά έχουμε γίνει πραγματικά πρόβατα και καθόμαστε όλοι σε έναν καναπέ και λέμε κοίτα... έκοψε τις συντάξεις, κοίτα...απειλεί με εκλογές, κοίτα... ο τάδε αποκαλύφθηκε οτι έκλεψε.

Που είναι τα κλεμμένα κύριε Πάγκαλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου