Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την Ελλάδα

Μας πήρε πάνω από 1 1/2 χρόνο για να καταλάβουμε ότι η πολιτική του "Λεφτά Υπάρχουν" μας οδήγησε στην καταστροφή.
Φτάσαμε στις αρχές Απριλίου και ούτε τα spread έχουν πέσει ούτε και οι φωνές για πτώχευση της χώρας. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα οι εισαγγελείς και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έψαχναν να βρουν τον τύπο ή τους τύπους που δημοσίευσαν και διέσπειραν πληροφορίες σχετικά με την πτώχευση που δεν ήρθε.


Άντε να βρεις όμως άκρη σχετικά με το τι θα γίνει! Η Ελλάδα ακόμη παλεύει με τα κύματα την ώρα που στο Δημόσιο για κάποιους το μνημόνιο δεν ισχύει αλλά λαμβάνουν μέχρι και αυξήσεις!!!!

Την ίδια ώρα η τρόικα η οποία έφτασε με το νέο πακέτο μέτρων όπου θα πρέπει να σημειώσουμε στηρίζετε στην δημόσια περιουσία που θα αποφασίσει ο Παπανδρέου και η κουστωδία του κυβερνητικού σχήματος με τις εντολές της τρόικας όμως να πουλήσει... δεν πιστεύω να ελπίζει κανείς ότι θα πουληθούν όσα θέλει η κυβέρνηση να πουλήσει ... είναι σαφές ότι θα πουληθούν όπως και στην Αργεντινή για ένα κομμάτι ψωμί εταιρίες όπως η ΔΕΗ ...και ότι άλλο έχει μείνει ή ότι άλλο μπορούν να βρουν ότι ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μέχρι τότε έρχονται νέα μέτρα και νέες περικοπές μισθών (τις οποίες διαψεύδει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση....άρα θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει). 

Οι απεργίες των συνδικάτων ...που στις περισσότερες των περιπτώσεων ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβες...με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μην τις λαμβάνει υπ' όψιν ενώ στις περιπτώσεις που μια απεργία ενδέχεται να είναι πιο σοβαρή βάζουμε στο κόλπο και τα ΜΜΕ να απεργήσουν με αποτέλεσμα να μην ακουστεί τίποτα.

Μέχρι βέβαια να φτάσει ο λαός στο σημείο με τόση γραψαρχιδίνη που τον έχουν ψεκάσει η χώρα θα έχει ξεπουληθεί και το μόνο που θα μείνει είναι στάχτες και φτώχεια για να δουν....


Καλό κουράγιο Έλληνες ...τα άσχημα είναι ακόμη μπροστά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου