Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τελικά τα κατάφερε ο Παπανδρέου

Μην σου κάνει εντύπωση ο τίτλος, γιατί όντως τα έχει καταφέρει από την στιγμή που θα ξεπουλήσει και ότι έχει μείνει... μετά το Πάσχα.
Κατάφερε ο σωσίας πρωθυπουργός του "Λεφτά Υπάρχουν" να ξεπουλήσει τη χώρα και να θάψει κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ανάπτυξης που θα έφερνε ελπίδα στον Ελληνικό λαό για ένα καλύτερο αύριο!

Το θέμα της SIEMENS ...θάφτηκε γιατί θα αποδύκνυε πως το χρέος της χώρας είναι απεχθές και αυτό θα οδηγούσε στην μείωση του πραγματικού χρέους! Ενός χρέους για το οποίο κανείς δεν μπορεί να μας πει αν είναι πραγματικό!

Ακούμε για υπουργούς και πρώην βουλευτές που έχουν ...ξακρίσει μετά την είσοδο τους στην βουλή εκατομμύρια ευρώ λες και μιλάμε για χιλιάρικα ..της παλιάς γνωστής δραχμής.

Τώρα ήρθε η ώρα να δεχθούμε και τα νέα μέτρα τα οποία θα μας κάνουν συνένοχους σε αυτή την καταστροφή, συνένοχους γιατί στην ουσία έτσι νομιμοποιούμε τον Παπανδρέου και την κλίκα του να αποπληρώσει ένα χρέος το οποίο δεν είναι πραγματικό, ένα χρέος από το οποίο έχει και ο ίδιος ώφελος και τεράστιες ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου