Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μια που λύσαμε τα προβλήματα μας όλα ας κάνουμε και μια απόσυρση

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν για την απόσυρση αυτή θα υπάρχει μεγαλύτερο bonus σε όσους θέλουν να αγοράσουν Γερμανικά αυτοκίνητα και Ιταλικά...
Κατα τα άλλα με την ανεργία έχουν πάψει να ασχολούνται και τα ...αγαπητά μας κανάλια τα οποία έχουν επιστρέψει σε μια διαδικασία υποστήριξης του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου και όλα βαίνουν καλώς.


Μέχρι και εύσημα από τον κ. Γιούνκερ πήραμε ως χώρα γιατί πάμε καλά και είμαστε στον σωστό δρόμο... τι λες τώρα!!! τι λες τώρα!!! Φοβερό!!!
Και πάνω που ο κ. Παπακωνσταντίνου ήθελε να διαγράψει 24 δις από τα 36 ανείσπρακτα (καλά αυτά δεν αυγατίζουν καθόλου? πρόστιμα δεν έχουν; μόνο για τον απλό πολίτι υπάρχουν πρόστιμα)... ήρθε και η υπόθεση Βοσκόπουλου να δέσει το γλυκό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα χρέη του κ. Βοσκόπουλου ήταν μέσα στα 24 δις που ήθελε ο κ. Παπακωνσταντίνου να διαγράψει ως ανείσπρακτα.... 

Τι άλλο συμβαίνει γύρω μας;

Μα φυσικά γίναμε χρυσοθήρες...και η κυβέρνηση πλέον ψάχνει να βρει τον χρυσό που έχουν βγάλει έξω οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να τον φορολογήσει. Δεν μπορεί ... τόσα χρόνια τρώγαν τα ρεμάλια κάπου θα έχουν χρήμα. (η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είναι αυτοί που τα έτρωγαν....)

Τι μας ξημερώνει αύριο;

Μα φυσικά ένα νέο πανέμορφο σύστημα υγείας όπου θα πληρώνουμε μια ζωή (όσοι έχουμε δουλειά γιατί η ανεργία είναι πάνω από το 22%) για να έχουμε δωρεάν υγεία και φυσικά ποτέ δεν θα την αποκτήσουμε.
Από τη μια οι γιατροί ...ξυνίζουν γιατί τους χαλάει η φάμπρικα, από την άλλη η κυβέρνηση που θέλει να αλλάξει χέρια η φάμπρικα και στην μέση οι συνταξιούχοι και λοιποί ασφαλιζόμενοι να παλεύουν με τα κύμματα για να τα βγάλουν πέρα ψάχνοντας για λίγη ανθρωπιά, μόνο που αυτό ειδικά το τελευταίο μας έχει τελειώσει και έχουμε πλέον περάσει στην φάση του "Ο Σώζων Εαυτόν...Σωθήτω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου